Trajumas

Trajumas

Imam Sardjono

Penerbit

Balai Pustaka

ISBN

-

Bahasa

indonesia

Tahun Terbit

1986

IDR 51.000

DESKRIPSI :

Buku roman basa Jawi ingkang mawi irah-irahan Trajumas menika nyariyosaken lelampahan perkawis tetimbangan, ingkang saged ngluwari keruwetaning manah ingkang dipun alami dening kulawarga Prawiradirja ing Purwanggan Ngayokyakarta.

REVIEW

0 Review

Belum Ada Review

BUKU LAINNYA

img
BARU

Negara Kesatuan R...

Drs. Suwoto

IDR 20.000
img
BARU Gratis

Akar Media Parade...

Akar Media Publisher

Gratis
img
BARU Gratis
Gratis
img
BARU

Album Fhoto Miste...

Yudhi Herwibowo

IDR 20.000
img
BARU Gratis
Gratis
img
BARU Gratis
Gratis