Serat Gerilja Solo

Serat Gerilja Solo

R.M. Sri Hadidjojo

Penerbit

Balai Pustaka

ISBN

-

Bahasa

indonesia

Tahun Terbit

1957

IDR 9.000

DESKRIPSI :

Katah serat-serat waosan ingkang ka<;lapuk lelampahan (rom~n) . nanging pan<;lapukipun wau taksih tjara )ami, kados dedongengan ]ami tja.ra limrah. Tamtunipun <;lapukan ingkang kados makate wau sampun boten andjamani , wontenipun ing kalangan bebrajan djaman sapunika sampun boten mungguh.

REVIEW

0 Review

Belum Ada Review

BUKU LAINNYA

img
BARU

Jejak Pemikiran B...

Andi Makmur Makka

IDR 34.000
img
BARU
IDR 15.000
img
BARU Gratis

Ilmu Pengetahuan ...

Endang Susilowati & ...

Gratis
img
BARU

Dasar-Dasar Kepem...

Drs. Sutarto

IDR 20.000
img
BARU

Aku Rela Berkorba...

Ny. Madio Sutilarso

IDR 12.000
img
BARU
IDR 9.000