Dokter Wulandari

Dokter Wulandari

Yunani

Penerbit

Balai Pustaka

ISBN

BP No. 3445

Bahasa

indonesia

Tahun Terbit

1987

IDR 19.000

DESKRIPSI :

Wulandari, kenya endah sulistya ing warni. Pasinaonipun ing Fakultas Kedokteran sampun ndungkap rampung. Sinten ingkang nginten bilih piyambakipun menika alit mila gesang ing Panti Asuhan. Lan inggih saking endahing rupi sulistyaning warni menika pasinaonipun ngantos paripurna bebasan kesandhung irig pepalang kasrimped ing reribed. Ewadene Wulandari tansah saged nyabili manahipun ingkang tansah rinancana ing kaprihatosan, temahan saged lulus lestari ngudhari ruwetrentenging batos.

REVIEW

0 Review

Belum Ada Review

BUKU LAINNYA

img
BARU Gratis

Matematika SMP-MT...

Nuniek Avianti Agus

Gratis
img
BARU
IDR 9.000
img
BARU

Surat-Surat Terbu...

Husny Lashinta Rampale

IDR 16.000
img
BARU

Nasi Goreng Kompl...

Great Kitchen

IDR 16.000
img
BARU Gratis

Palagan 2012-09

Tim Editor Majalah P...

Gratis
img
BARU

Membaca Pikiran O...

Dianata Eka Putra

IDR 15.000